бетано най-добър сайт за слот игри
Коронавирусът и футболаПърва ЛигаФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Почти цял отбор от efbet Лига с COVID-19!

Много лоша новина сполетя отбора на Черно море. Варненци публикуваха съобщение на официалния си сайт, според което, 16 футболисти и служители са заразени с COVID-19.

“СКЪПИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА „МОРЯЦИТЕ“,

След като от медиите научихме, че футболистът на „Царско село“ Кавдански е играл с положителна проба за коронавирус /Covid-19/ в срещата с „Черно море“, на 05.07.2020 г., бяха направени два PCR-теста на представителния отбор на клуба.

bet365
За съжаление, резултатите установиха 16 положителни проби. Всички футболисти с положителен тест са карантинирани, като сме взели необходимите предпазни мерки. Уведомили сме медицинската комисия и отдел спортно-технически на БФС, като очакваме техните указания.
Съгласно предписанията на медицинската комисия, в деня преди мача с „Арда“ насрочен за 06.07.2020 г., отново ще бъдат тествани футболистите, вкл. тези от юношеските формации на клуба, които ще попълнят групата за този толкова отговорен двубой.
bet365
Ръководството на ПФК „ЧЕРНО МОРЕ“, се казва в съобщението.

Припомняме ви, че това е втория отбор съ сериозно количество заразени. Тима на Царско село бе първият, в който бяха остановени четирима болни.

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker