Локомотив ПловдивФутбол

Потвърдено от TribunaPlovdiv.bg: Димо Бакалов подписа договор с Лудогорец

Най-добрият играч на Локомотив (Пловдив) за изминаващия сезон и голмайстор на отбора Димо Бакалов, вече не е част от „черно-белите“.

Новината за трансфера на бързоногият играч циркулираше от снощи в общественото пространство, но до момента бе само под формата на догадки.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg обаче първи достигна до категорична и потвърдена информация. A, именно, че Бакалов е подписал договор с отбора на Лудогорец буквално преди минути.

Бакалов вкара 10 гола (9 в Лигата и 1 за Купата) в 31-те си срещи за „смърфовете“. По време на тригодишния си престой на „Лаута“ (от лятото на 2015г. до днес) сливналията пък записа 86 мача и реализира 17 гола.

Така преминаването на крилото в Лудогорец със сигурност ще остави голяма дупка в състава на старши треньора Бруно Акрапович.

Припомняме ви, че ръководството на “черно-белите” седна, макар и късно на масата за преговори с играча, но не успя да се договори за неговите условия и удължаване на договора. Така Локомотив (Пд) изпусна без да вземе и стотинка за най-добрият си играч за този сезон.

Димо Бакалов е роден 19 декември 1988г. (29 години) в град Сливен, като започва футболната си кариера в едноименния местен клуб. В периода 2006-2011г. изиграва 84 мача и вкарва 7 гола от „Града на 100-те войводи“. Следва трансфер в новия обещаваш мегапроект на братята Домусчиеви в Лудогорец, където Димо се присъединява през 2011г., в началото на престоя на „зелените“ в „А“ група. С екипа на „орлите“ крилото игра 36 мача и вкара 6 гола. Преди да дойде в Пловдив Бакалов закратко престоя и в Берое, където в 13 мача отбеляза 2 гола през сезон 2014/2015г.

Димо Бакалов с голям жест към Локомотив, вижте какво ще направи играчът

Подобни

10 Коментара

  1. Тези имам чувството, че са тук с мисия да ни съсипят?
    Поредната година, в която има сума ти важни играчи с изтичащи договори , трябва да преподпишат и нито един не го прави, а си отива!
    Нашия щял да печели? От кво ще печелиш бе? Един играч не си продал, а си тръгнаха десетина, от които можеха да се изкарат пари!
    Убеден съм, че ще има още напуснали от тези, които трябва да задържим! За класни попълнения дълбоко се съмнявам!?
    Така не може да продължава!

      1. kaжи ве , МЪДОДЪРЖАЧО …. Съсипват отбора , ти акъл даваш кой да вади пари …!!!!за по две бири и се продадохте на тоя КЛОУНА , наведени сте , ама така е най Удобно….!!!!ВЪН КРУШАТА и ВСИЧКИТЕ МУ ПОМИЯРИ от ЛОКОМОТИВ ….!!!!

  2. Успех момче! Жалко,беше любимец на всички ни.Но и те разбирам за без пари никой не работи.Да ти бяха вдигнали заплатата тия тикви

  3. Димо, Димо.. Точно, когато кариерата ти е във възход, преминаваш в лайногорец, където ще си вечната резерва. И защо… За някой лев повече. Благодарим ти за всичко и успех, дано не съжаляваш много за решението си!

    1. хаххаха ПРЕМИНАВА В НАЙ-ДОБРИЯ ОТБОР В БГ …..тук ли да стои , тук няма НИЩОООО вече ….няма отбор , няма организация , няма ръководство , пари от време на време , няма публика -изгониха я гадовете и както ТИ мъдро заключи НЯМА И ПАРИ …ТОКУ ВИЖ НЯКОЙ ГО ОБЯВИЛ И НЕГО ЗА ПРЕДАТЕЛ …!!! Е КЪФ ДА ГО ДЪРВИ ДИМО при нас …???

  4. Ако до скоро си мълчах и не пишех по тази тема сега ще го кажа – ръководството на Локомотив Пловдив е пълно с НЕКАДЪРНИЦИ. Тези хора са абсолютни аматьори и ще ни затрият.В този отбор имаше един играч който можеше да прави нещо с топката и това бе Димо. ЖАЛКО!

    1. Аматьорчо от три години едно и също плямпаш смени малко плочата че бактън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker