Ботев ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Попето: Президент продал играчи за 200 милиона ми каза: В Левски табели не уважават

Звездата на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов коментира равенството на своя тим срещу бившия му отбор Левски на “Герена”, който завърши при резултат 1:1.

“Първите 20 минути Левски седеше по-добре, а втората част на полувремето ние овладяхме инициативата. Второто полувреме имахме 4-5 шанса и заслужавахме победата. На “Герена” се играе трудно, но когато изоставаш тук и изравниш и се опиташ да спечелиш, това значи много.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Много тежко се прие загубата на Ферарио. Той беше великолепен треньор. В нашия отбор има точно изяснени правила, кой да бие дузпите.

tribunasofia

Наказателните удари ги бият Секулич и Бароан. На рождения ми ден, Бароан пожела аз да бия дузпата. Аз му предложих да бием двойна дузпа, аз да му подам и той да вкара, но той отказа, защото би било голям риск.
Не съжалявам за решенията, които съм взел през живота си. Може да съм сбъркал някъде, но не съжалявам. Решението да напусна Левски? Не съжалявам за това решение, чувствам се щастлив и удовлетворен, мисля, че на терена се показва и се вижда. Един приятел, един много голям президент на отбор, 30 години е президент, продал е футболисти за 200 милиона сигурно, вие ще се сетите кой е, обади ми се наскоро да ме поздрави за 600-те ми мача. И ми каза едно: “В Левски табели не уважават”. Мисля, че ме разбрахме, знаете и вие много добре, много от вас са левскари, така че през годините се показа, вижда се, това е. , заяви още Ивелин Попов пред репортер на TribunaPlovdiv.bg.

HIT WIN в WINBET – 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. Безплатни Игри

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker