ВолейболМарица - жени

Победа на Марица над тима на Ева Янева и Никоул Фосет

Волейболният отбор на Марица за жени победи тима на Саръйер Беледийеси!

Женският волейболен отбор на Марица (Пловдив) стартира по възможно най-добрия начин участието си в турнира за Купа Баръш!

В Чанаккале шампионките на България изковаха чиста победа с 3:0 (28:26, 28:26, 25:22)* над звездния Саръйер Беледийеси (Истанбул), завършил на седмо място през последния сезон в най-силното национално първенство в света – това на Турция.

В иначе доста равностоен мач срещу тима на Ева Янева и световната шампионка Никоул Фосет, момичетата на Иван Петков показаха по-силен характер в ключовите моменти от геймовете и успяха да стигнат до чистата победа след 95 минути игра.

Разпределителката на Марица Кристина Чешляр направи своя игрови дебют за Жълто-сините, като се отличи с три от седемте аса на отбора в мача.

Два аса добави състезателката на ЦСКА (София) Симона Димитрова, която се готви с шампионките от Марица вече месец и половина и днес игра в мача срещу Саръйер като титулярка и в трите гейма.

Топреализаторки на мача с по 16 точки станаха капитанката на Марица Радосвета Тенева и диагоналът Габриела Цветанова. Най-резултатна за турския тим с 15 точки бе доскорошната американска националка Никоул Фосет, а доскорошната българска националка Ева Янева добави 11.

Утре, събота, от 18:00 б.в. маричанки излизат срещу домакините на турнира Чанаккале Беледийеспор (Чанаккале), а в неделя от 16:00 б.в. ще премерят сили с тима на българската волейболистка Десислава Николова – Серамиксан Спор (Тургутлу).

*Статистика: Благовест Тодоров

източник: официален сайт на волейболен клуб Марица

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg