Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Пловдивската полиция предотвратила зверско меле между феновете на Ботев и Локо след дербито

Полицията в Пловдив предотврати зверско меле между феновете на Ботев и Локо след дербито.

Веднага след битката под тепетата двете агитки си уредили среща извън града за схватка. Мястото, където трябвало да се състои масовият бой, било под моста към Асеновградско шосе до завод “Профилинк”, съобщава Топспорт.

Ултрасите на Ботев отишли по-рано и чакали колегите си, за да премерят сили. Тарторите на двете групи са се чували по телефона и всичко било уговорено. В последния момент обаче жандармеристи и полицаи надушили за мелето и успели да спрат локомотивците на път за срещата.

Двете агитки били по 150 души. След действията на органите на реда “жълто-черните” запалянковци се опитали да щурмуват купона на привържениците на “смърфовете”. В заведение “Интрига” в ЖК “Тракия”, собственост на Брадата, бултрасите искали да нахлуят, но отново полицията се намесила.

До късни доби малки групички от фенове на двата гранда търсеха възможност за саморазправа с врага, но до сериозни инциденти и арести не се е стигнало.

Подобни

Един Коментар

  1. По-голяма глупост отдавна не бях чел….султрасите щели да щурмуват…добре че е интернета, за да си надуват балона. Едно време звъняха на Сашо Диков да обясняват как са пребили буферите навсякъде, а откакто им пуснаха интернет, преоткриха що е то лъжливата пропаганда….дерзайте, зайчета, може и да ви върже

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker