Ботев ПловдивФутбол

Пиргов се пазари за още пари с Ботев (Пд)

Димитър Пиргов настоява за по-голямо увеличение на заплатата, за да подпише нов договор с Ботев (Пловдив).

Защитникът е в групата на футболистите, с които клубът иска да се обвърже за по-дълго, но агентът му Милко Бански на този етап не може да постигне споразумение с Асен Караславов. Причината е, че 30-годишният играч, чийто връх в кариерата бе престоят в Левски, настоява за по-добри финансови условия, предвиждайки, че няма да има още много шансове за по-сериозно заработване. Няма да е изненада, ако в крайна сметка не се стигне до споразумение и Пиргов напусне през лятото като свободен агент.

“Жълто-черните” вече утвърдиха Кристиан Димитров, а Ферарио Спасов все по-смело налага и младия Станислав Работов. В клуба е и Костадин Ничев, чийто договор също изтича през лятото и на този етап не е коментирано неговото удължаване.

Караславов държи по-бързо да уреди въпроса с преподписването. Той вече парафира нови споразумения с Лъчезар Балтанов, Александър Тонев и тримата юноши – Работов, Стоименов и Димитър Тонев.

“Меридиан Мач”

Подобни

Един Коментар

  1. След това изявление на феновете, Каназирева да не се ослушва, ами да си скъса дипломата за юрист. И да се извини на пловдивчани!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker