Ботев ПловдивИзвън БългарияФутбол

Пиргов договорил личните си условия с Ботев?

Сериозна трансферна сага се заформя между Левски и Ботев Пловдив за двама играчи – Димитър Пиргов и ЯЯ Меледже. Първият е желан от “канарчетата”, а вторият се очаква да акостира на “Герена”.

Очевидно е, че в следващите дни предстои сериозна игра на нерви.

От Ботев са категорични, че искат трансферна сума за Меледже. Правата над играча са поделени между “жълто-черния” клуб и Румен Чандъров, като босът на Септември (Сф) държи 40 процента. В същото време спортният човек в Левски Асен Букарев заяви пред Дарик радио, че и сините ще искат трансферна сума за Димитър Пиргов:

“Въпрос на преговори е. Пиргов не може да напусне Левски, без клубът да получи пари за него. Обяснили сме му го и на него, и на агента му. Надявам се и за негово добро, и за доброто на Левски всичко да се разреши”, каза Букарев.

Планът включва котдивоарецьт да бъде купен от Септември и после Чандъров да го преотстъпи на “Герена”. За заместник на Меледже Ботев се очаква да вземе Венцислав Бенгзозов от Верея.

Вчера Димитър Пиргов е бил в Коматево, пише Тема спорт.

Той е имал среща е ръководството на Ботев, като е уточнил личните си условия. Остава само двата клуба да се разберат.

Пиргов има договор със “сините” до лятото. В момента той е свободен да преговаря с всеки клуб и от юни да премине като свободен агент в Ботев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker