Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Петев е футболен бандит! Не вижда ли Карагарен?

Ивайло Петев започна по възможно най-шантавия начин работата си в националния отбор. Обяви леко налудничав избор за още по-налудничавата контрола с Румъния, покрай която е напът да се скара с… „Лудогорец”. Ако разградчани отстоят докрай политиката си и не пуснат националите си за безумния спаринг с комшиите, отборът на Ивайло Петев ще се окаже нещо като муха без… крила. Две такива – Ивелин Попов и Александър Тонев, вече отказаха. Спре ли „Лудогорец” Мишо Александров, Петев остава с Даниел Генов от „Локо” (Сф) и Станислав Манолев, който няма отбор?! И за какво му е тогава тази проверка, кой ще тества? Манолев ли, дето има 50 мача за държавния тим?

В същото време Ивайло Петев по бандитски начин пренебрегва един от най-острите, един от най-креативните флангови футболисти в “А” група – Бирсент Карагарен. Крилото на „Локо” (Пд) е единственият играч на “черно-белите”, който бележи, освен Мартин Камбуров. На практика без тях двамата днес нямаше да има „Локомотив”. Бързакът има много прилична техника на скорост и е един от малкото въобще български флангови футболисти, които търсят единоборството, гледат да преодолеят човека си, след което да центрират или да комбинират. Нищо общо с Генов от „Локо” (Сф), който винаги центрира през човек, защото не може да играе „ек на ек”.

Карагарен обаче има един много голям проблем. Той е „отбор на народа”, а не на статуквото. Неговите началници ги няма в изпълкома. А точно той, а не Петев раздава квотите в държавния тим. Поради което там са такива като Ради Василев от „Славия”, дето влиза от дъжд на вятър, като Дани Генов, който има два силни мача за годината, да не говорим за Десподов и Миланов, които са резерви в „Литекс”! На всички тях обаче Бащиците са в политбюрото на Борислав Михайлов и блажат ли блажат от квотния принцип.

Все пак до мача с Румъния има още време, предстоят нови откази и Петев има време да размисли дали вратите за националния отбор не са отворени и за играчи извън изпълкома.

“7 дни спорт”

bet posledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

4 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker