бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Пашев: Не мога да си представя Локомотив в друга група

Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев говори след загубата на отбора с 5:0 от Левски.

“Знаехме, че ще ни е трудно, но не съм очаквал да видя нашите футболистите чак толкова зле. Резултата показва какво се случи на терена. Бяхме много бавни и можеше да получим още голове.

Марек също загуби днес и разликата в точките се запазва. Не искам да споменавам обаче и мача ни с Марек, за да не е оправдание. Може би Левски днес бе много силен ден. По принцип излизаме с един и същ състав, но идеята ни винаги е да играем бърз футбол, който да радва хората. Днес не се получи, защото Левски може би не ни позволи.

468_60_1

Контузията на Янко Сандански също бе ключова за нас. След резултата с Черно море за Купата мисля, че ще е трудно. Но мисля, че мача ни с тях за първенството ще е по важен.

По спокойно е вече на стадиона. Нищо по-различно няма. Надявам се да излезем от тази ситуация и отбора да остане в групата.

Защо Йордан Господинов не е в групата трябва да питаме треньора на вратарите. Благодаря на нашите фенове, работим по това отбора да остане в групата, тъй като не мога да си представя отбора в друга група”, сподели Пашев пред Диема Спорт.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. и аз не мога да си представя как от 14 години трикратния бронзов медалист ВЕЛБЪЖД е във В група! Не ви ли тежи на съвестта, че дори не сте си извоювали мястото в елита, че сега сте толкова нагли и не искате да изпаднете?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker