Локомотив ПловдивФутбол

Пауло Серджо пред TribunaPlovdiv.bg: Ще си тръгна от Локомотив (Пд) единствено като шампион!

Преди два месеца, 10 май, полузащитникът на Локомотив (Пд) Пауло Серджо получи тежка контузия на дясното коляно – разкъсани кръстни връзки. Това принуди португалеца да легне под хирургиечския нож и да претърпи шест месечен период на възстановяване, който му отне възможността да се състезава за своя отбор.

Контузията бе получена на срещата от 33-я кръг на „А“ група срещу Левски, спечелена от „смърфовете“ с 3:2 на Герена.

60 дни след травмата, Серджо е почти в “средата” на своето възстановяване, но и също така и в един от най-трудните периоди на лечение. Подобни контузии изискват не само внимателно и търпеливо третиране, но и също така здрава психика и много воля. Изглежда, че за два месеца си постигнал много, но пред теб са още цели четири, в които ти предстои да дадеш всичко от себе си, за да продължиш да правиш това, което обичаш.

Пауло Серджо пред TribunaPlovdiv.bg: Ще се върна по-силен отпреди, възстановяването ми ще протече в клиниката на Бенфика

Именно затова екипът на TribunaPlovdiv.bg се свърза с талантливия халф на “смърфовете” и пожела да разбере какво е моментното му състояние:

Регистрирай се днес в bet365 и вземи бонус от 100 лева и гледай хиляди мачове на живо! bet365 – играчът си ти!

Здравей, Пауло. Как си, как върви възстановяването от контузията на коляното?

В момента е много трудно. Възстановявам се малко по малко, но не е лесно. Ще се завърна в България след четири месеца, преди това не е възможно. Необходимо е да дойда напълно възстановен и здрав. Моята цел е една. Да дойда и да стана шампион. Преди това няма да си тръгна от Локомотив (Пд)!

Какво би казал на хората, които те подкрепят постоянно в социалните мрежи – фенове (и не само) на Локомотив (Пд)?

Виждам, че хората не са ме забравили. Виждам, че те ме обичат много. Благодаря им. Аз винаги се боря на терена със сърце и давам всичко от себе си.

Локомотив (Пд) започва новия сезон с най-големия мач за себе си – срещу Ботев (Пд). Мислиш ли, че отборът има сили да победи?

Нямам никакви притеснения, че ще се случи същото както и на първото Дерби, в което аз играх (бел.ред – става въпрос четвъртото Дерби за миналия сезон, на 24 април, 2:1 за Локомотив (Пд) на “Лаута”) – ще спечелим и ще донесем голяма радост на своите фенове. Дори вече сме спечелили без игра на фона на привържениците, които имаме. Те са най-добрите в България, номер едно!

Срещата ще се играе на близо 300км от Пловдив – в Бургас. Това би ли било спънка за феновете да отидат и да подкрепят отбора?

Не мисля, че това ще спре феновете да отидат и да подкрепят отбора. Феновете на Локомотив (Пд) едва ли изобщо “виждат” тези 300 км. Те биха обиколили света, ако трябва за нашия отбор. А това ще ни даде голям тласък, за да спечелим срещата.

Добре, нека за финал да сменим темата. Кристиано Роналдо и компания донесоха най-голямата радост на твоя народ преди няколко дни – спечелиха Европейската купа по футбол. Какво е чувството да си португалец в момента?

Кристиано е най-добрият футболист в света, както и една изключителна личност. Той е пример за всички нас. Между другото, той е мой съсед, къщата му е близо до моята. Горд съм, че го познавам. Той е моят идол. Когато спечелихме Купата, всичко беше уникално. В Португалия в момента една фиеста. Всички сме полудели от радост. Това е страхотно за нашата страна, за нашия футбол!

Подобни

4 Коментара

  1. Чака ме те приятелю сгеб отбора изглежда по друг начин оправяй се бързо ние те обича ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker