бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Пауло Серджо на среща с феновете на Локомотив

Привържениците на Локомотив (Пловдив) поканиха на неофициална среща футболиста на клуба Пауло Серджо.

“Черно-бели срещи” е най-новата инициатива на Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив. Събитието има за цел в поредица от неформални срещи да запознае пловдивчани с футболисти, легенди, общественици и редица други радетели на черно-бялата идея. Те ще споделят с широката публика детайли от битието си – какво е чувството да си закърмен с изконите локомотивски ценности и да си част от голямото черно-бяло семейство.

Първият гост на дискусиите ще бъде португалският мускетар Серджо Телес. Със своя характер, себераздаване на терена, борба за победа и позитивно излъчване, той за кратко време се превърна в любимец на футболните фенове под тепетата.

Заповядайте на 19.10.2017 /четвъртък/, Дом на техниката /зала 6/ от 19:45ч., за да се срещнете с невероятния Пауло Серджо Родриго Телес.”

Подобни

5 Коментара

  1. Радко Врагов ще раздава ли картички с лика на Чаво на входа?Дано не е зает с лизането на гъза на Крушарски!

  2. Прекрасна идея, за възобновяване на тази инициатива, която беше факт преди 5-6 години!
    Серджо пък е идеалния вариант, за началото и защото въпреки че е чужденец, той показва най-голям дух на терена, а и извън него в името на великия Локомотив!

  3. Ама вие сериозно ли…май някой
    са с много къса памет или са отскоро фенове…и мястото и в срещите няма нищо ново . Не разбирайте че е лошо.. просто и преди имаше такива

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker