Ботев ПловдивФутбол

Пари в Ботев няма, ще се залага на младите

Налагането на млади футболисти от школата ще бъде основен приоритет за Ботев (Пд) в бъдеще!Това стана ясно на общото събрание на Консултативния съвет вчера, когато за да обсъждат селекцията и трансферната политика на клуба, се събраха шефове, хора от сдружението на феновете и лица от спортно-техническия сектор на Ботев(Пд).

Там ръководството на “канарчетата” е скастрило аспирациите не треньора Петър Пенчев, който е пожелал около 200 000лв. за купуване на нови футболисти през лятото.Тези негови искания обаче не ще бъдат удовлетворени, поради лошото финансово състояние на клуба.

“Засега в клуба средства за покупки няма. Трябва да налагат млади играчи, които да продаваме, за да оцелеем”, е чул Пенчев.

Една от малкото положителни нотки в разговора е била тази с преподписването на договори с някои ключови за селекцията на Ботев(Пд) имена.Най-вероятно тази важна техническа процедура ще се осъществи с Йордан Христов, Пламен Николов и Иван Цветков.Любопитно е било, че Адам Стаховяк и Томаш Иршак ги е нямало в списъка с искания на треньора, поради финансови причини.Малко след това все пак се разбра, че чехът Иршак, който кара третия си сезон в отбора, няма да подновява своя контракт и след края на първенството ще си търси нов отбор.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker