БотевФутбол

Палийски води преговори с таен инвеститор

Ръководството на Ботев Пловдив, въодушевено от класирането на полуфиналите за Купата на България, ще стартира след великденските празници акция „нови договори“.

В момента цели 7 играчи са с изтичащи контракти през лятото.

Това са вратарят Георги Георгиев, Виктор Генев, Тодор Неделев, Антонио Вутов, Радослав Терзиев, както и двама от юношите на клуба – Радослав Апостолов и Борис Тютюков.

Неделев и Вутов са под наем от Майнц 05 и Удинезе, така че тяхното оставане изглежда най-сложно. Самият Неделев бил амбициран най-после да се докаже в немския тим. Затова вероятността да продължи да носи жълто-черния екип и догодина е много малка.

Шефовете са били категорични в разговор с играчите преди двубоя с Пирин в Благоевград, че пари ще има и за новия сезон. В момента президентът Ангел Палийски водел преговори с инвеститор, чието име обаче се пази в тайна, твърди в днешния си брой „Тема спорт“.

С успеха над орлетата Ботев пък се класира за юбилеен 20-и път на полуфинал за Купата на България, като в това число влиза и Купата на Съветската армия – 1947, 1952, 1955, 1969, 1981 (КСА), 1984, 1985, 1989, 1991, 1992, 1993, 1995, 2008, 2014, 2017 г. (КБ).

Цели 11 пъти канарчетата стигат до финал, който печелят само два пъти – през 1962, 1981 година. През 1929 г. Ботев Пд става шампион на България и е обявен за носител на Царската купа според тогавашния регламент.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg