Локомотив - вТопФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Павел Колев: Има разлики между идеала на Локо и това, което е в момента, ще работим здраво

Петър Колев заяви:

“Благодаря на всички, за доверието. За мен това е признание и голяма отговорност. Локомотив не е случаен отбор, а отбор с традиции и история. Той заслужава най-доброто. Предварително ви се извинявам, че на повечето въпроси няма да мога да ви отговоря, защото ще ми трябва време да се запозная със ситуацията. Едно е да наблюдаваш отвън, другото е да си тук вътре.

Това не означава, че бягам от отговорност за дадено време. Може би ще направим една пресконференция, за да можем да ви запознаваме с нещата. Мога да ви обещая, че ще има пълна публичност пред вас, а и феновете на Локомотив, тъй като през вас можем да достигнем до тях. Ще се опитаме да направим така че клуба да работи максимално прозрачно, но и да изпълнява основите си цели.

bet365

Има големи различия между това какво е Локомотив като идеал и какво е реално на практика. Има много неща, които куцат на това Локомотив да изглежда така както феновете искат. Аз съм тук по покана на г-н Сотков и със съгласието на г-н Крушарски, но ще ме интересува максимално какви са интересите на клуба. Ще се опитам да защитя интересите на клуба и ако разбера, че не мога, ще го разберете.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Отвън на трибуните се изгражда сърцето на футболната икономика. Ако го видим завършено, то за Локомотив ще дойдат по-добри времена, стига стадиона да се управлява правилно.

Първото нещо, което искам да направя е да се запозная с хората, след това ще трябва да прочета доста. Ще има нови хора в екипа, защото идеята на моето идване е всичко да работи прозрачно и в полза на клуба. Съгласен съм с г-н Сотков, че не може един клуб да е само на загуба и всеки собственик да дава само пари от своя джоб, без да има възвращаемости. Това се случва, бавно, мъчително и трудно.

Локомотив има много вярна публика и ще поема отговорност е да изградим канали за комуникация с феновете, така че клуба да има във всеки един момент максимално много допирни точки. Феновете, не са само на стадиона или тук в Пловдив и ние трябва да знаем кои са, къде са, какво биха поискали от клуба, за да можем да ги накараме да се чувстват горди, че са фенове на този отбор. Тяхната подкрепа трябва да помага на клуба да прогресира.

tribunasofia

Вчера се видяхме с Томаш, основните точки са ясни – подготовка, предстои промяна в състава, която идва от него, но тя ще бъде моделирана от собствениците на клуба, изговаряме и чистим тези неща. Нямаме много време, така че трябва да сме бързи, за да може Томаш да разчита на това, което той иска. На този етап той има договор за още една година, така че на този етап той остава. Когато намерим подходящия човек ще трябва да има и спортен директор. Това е едно звено, което е много важно.

bet365

Колев представи и Антон Иванов, който влиза също в управлението на клуба:

“Благодаря на собствениците, че ми гласуваха доверие и Павел Колев. Има какво да изчистваме, но ще бъда в екипа с Колев и искаме да развиваме клуба напред. Позицията ми е основно с ниво на организация ниво клуб. Отборът на Пловдив винаги трябва да е на първо място,”, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от “Лаута”

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker