Ботев ПловдивФутбол

Още трима се контузиха за Ботев (Пд)

Групата на контузените футболисти в представителния тим на Ботев Пловдив се увеличи с трима. Джонатан Перейра, Димитър Пиргов и Серкан Юсеин пропуснаха тренировката на “канарчетата” заради травми.


Джонатан е с леко разтежение в десния крак, Серкан е с болки в петата, а Пиргов е с проблеми в коляното. Травмите на тримата не са сериозни и те ще бъдат възстановени от лекарския щаб на “жълто-черните” за първата тренировка за следващата седмица.

Най-новото попълнение на пловдивчани Антон Карачанаков ще направи първата си тренировка с ботевистите в неделния ден.


Двете зимни попълнения на Ботев Пловдив Атанас Зехиров и Запро Динев също са с контузии. Двамата проведоха индивидуални занимания във фитнеса на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

Атанас Зехиров е с болки в палеца на крака, докато Запро Динев е с възпален аддуктор. Очакванията на лекарския щаб на “канарчетата” са двамата футболисти да тренират на пълни обороти от началото на следващата седмица.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker