МарицаСпартакФутбол

Официално Югоизточната „В“ група започва на 9 август, жребият ще е на 29 юли

Първенството в Югоизточната „В“ група ще стартира на 9 и 10 август , стана ясно днес. От днес до 12 часа на 25 юли 2014 г., петък, в ЗС на БФС – Пловдив ще се приемат заявките от отборите участници в югоизточната трета дивизия.

Отборите, неподали завяки в указания срок, губят правото на участие в групата и на освободените от тях места ще бъдат приети други тимове, измежду участвалите в квалификациите за попълване на групата. Днес вече четири от 18-те тима писмено потвърдиха своето участие. Това са клубовете Несебър, Левски (Карлово), Родопа (Смолян) и Евроколеж.

Във връзка със запитванията до Прес-службата на ЗС на БФС – Пловдив отговаря, че тимовете на Нефтохимик и Любимец – непокрили изискванията за лиценз в „Б“ ПФГ имат право да се състезават на териториален принцип в Югозточната „В“ група.

Съвещанието с президентите на тимовете от Югоизточна „В“ група и Председателите на ОС на БФС на територията на Югоизточна България ще се проведе на 29 юли 2014 г., вторник, от 12,00 часа в Пловдив, в сградата на хотел „Интелкооп“, ул. Константин Нунков 13 А.

Това съобщават днес от ЗС на БФС Пловдив.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker