Ботев ПловдивФутбол

ОФИЦИАЛНО: Стивън Петков е играч на Ботев (Пд)!

Отборът Ботев (Пловдив) привлече в своя състав нападателят Стивън Петков. 22-годишният футболист сключи контракт с клуба за срок от 2 години и вече официално е състезател на “жълто-черните”, съобщават от клуба.

Високият 185 см. голмайстор се присъедини към тренировките на “канарчетата” преди около три седмици, след като не бе играл от края на април заради контузия и операция в глезена. По ирония на съдбата травмата се получи в мач на бившия му отбор Монтана именно срещу Ботев.

След успешни физически тестове Стивън Петков получи предложение за договор и стана част от състава на носителите на Купата и Суперкупата на България.

Новото попълнение на Ботев ще играе с овакантения от Омар Косоко номер 20 на гърба на фланелката.

Открийте си сметка в bet365 днес и вземете 100% Бонус Депозит от 100 лв. за нови клиенти >>>

Агентът на играча Генади Вучков, който е с основна заслуга за трансфера, изрази благодарност към медицинския екип на Ботев за отличната работа, с която са допринесли за по-бързото и качествено възстановяване на Петков.

“Радвам се, че преминавам в Ботев. Смятам, че в Монтана успях да свърша едва 50% от работата си, желанието ми е в Ботев да разкрия пълния си потенциал. Бях посрещнат прекрасно в отбора, благодарен съм на треньорите и медицинския екип за всичко, което направиха за мен до момента. Амбициран съм за успехи с новия си отбор”, заяви роденият на 7 май 1995 г. Стивън Петков.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker