Ботев ПловдивТрансфери и подготовкаФутбол

ОФИЦИАЛНО: Старокин подписа с Ботев (Пд), Гъргоров все още преговаря

Орлин Староки вече е футболист на Ботев (Пд), научи TribunaPlovdiv.bg от сигурен източник в клуба. Старокин идва като свободен агент, като сега той слага подписа си върху контракт за 1 година.

Последният клуб, в който Орлин игра преофесионално футбол бе Динамо (Букурещ), но там изкара само 40 дни, след което разстрогна, поради влошаване на комуникацията между него и треньорите в румънския клуб.

Орлин Старокин е юноша на ЦСКА, като в школата на “армейците” изкарва 8 години (1997-2005г.). След това последователно играе за тимовете на Нафтекс (Бс), Черноморец (Бс) и Левски (Сф). Първият си трансфер в чужбина осъществява през 2014г., когато заиграва за казахстанския тим, воден от българския треньор Димитър Димитров-Херо, Иртиш (Павлодар). Само след 10 изиграни мача обаче той се се връща България, където облича екипа на Локомотив (Сф).

Другото ново име, което днес пристигна на “Коматево” е бившият футболист на ЦСКА, Лудогорец и Локомотив (Сф) Емил Гъргоров, който също се очаква да подпише договор с тима на Ермин Шиляк. В момента се водят разговори той и ръководството на клуба водят финални преговори около трансфера.

Очаквайте още информация около трансфера на Гъргоров до минути в TribunaPlovdiv.bg!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker