бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивИзвън БългарияЛокомотив ПловдивФутбол

Официално: Правителството поиска оставката на Боби Михайлов, преустанови отношенията си с БФС

Президентът на БФС Борислав Михайлов да си подаде оставката, това е желанието на българското правителство в лицето на премиерът на България Бойко Борисов.

Новината бе потвърдена от министърът на спорта Красен Кралев.

Докато бившият вратар не се оттегли, правителството спира да подкрепя финансово БФС, както спира абсолютно всички отношения с футболната централа.

“Преди малко премиерът ме извика по спешност – обърна се Кралев. – Знаете, че през последните четири години правителството направи много за развитието на българския футбол. Построиха се много терени на стадиони, много помощни, осветление, даваха се средства за развитие на ДЮШ. Но след последните прояви, имайки предвид цялото състояние на футбола, след вчерашните инциденти, премиерът ми разпореди от днес нататък да преустановим всякакви отношения с футболния съюз, включително и финансови, до подаването на оставка на Борислав Михайлов. Повече коментар по темата ще получите по-късно лично от премиера.

“Това не е нарушаване на правилата. Правилата се нарушават, ако директно се интервенира във футболния съюз. В момента казваме, че искаме оставката заради цялостното състояние на българския футбол, заради инцидентите вчера. Ясно и категорично – държавата не може повече да толерира подобно поведение.”

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker