Извън БългарияСъбитияТенис

ОФИЦИАЛНО: Григор срещу Монфис на 28 ноември!

На 28 нoeмври 2015 г. в зала “Арена Армеец” българската тенис звезда Григор Димитров ще изиграе демонстративен мач с един от най-атрактивните играчи на ATP тура – Гаел Монфис.

Събитието се нарича Telenor PrimeTime Tennis, а плановете на организаторите са всяка година преди Коледа в България да играят благотворително най-елитни световни спортисти. За първи път у нас зрителите ще наблюдават мъжки професионален тенис мач на световно ниво. Като познаваме и двамата играчи, шоуто е гарантирано, а в залата ще има страхотна атмосфера.

Мачът ще започне в 20 ч., ще се играят два от три тайбрек сета. В късния следобед преди срещата, 20 души ще имат възможност да поиграят тенис и да получат съвети за техниката си от Григор и Гаел.

Премиерът Бойко Борисов вече получи много специална покана от Григор за игра с двамата тенисисти.

“Партньорството между Теленор и Григор Димитров е добре известно в България и за нас е съвсем естествено да подкрепим тенис събитието на годината в страната. За Теленор е чест и удоволствие да си партнира със спортист и роден победител като Григор. Той е вдъхновение за своите почитатели, а и за всички българи, които следят възхода му в световния тенис елит и го подкрепят във всяко начинание. Успехите му на корта и поведението му извън него напълно съответстват на ценностите на Теленор и вярваме, че заедно можем да постигнем много – както в полза на нашите клиенти, така и в подкрепа на българския спорт“, коментира г-жа Галина Чулева, директор „Бранд и маркетинг комуникации“ на Теленор.

Председателят на УС и Главен изпълнителен директор на Банка ДСК госпожа Виолина Маринова заяви: “ДСК ще подкрепи Григор Димитров за предстоящия мач с Гаел Монфис. Неговото динамично развитие кореспондира на философията на банката за постоянно обогатяване на потенциала и функционалностите – ключови принципи на ДСК Директ. В лицето на Григор банката подкрепя достойния за подражание модел на смисления млад човек-професионалист с огромен потенциал и бъдеще, който в изключително трудния и конкурентен свят на професионалния тенис е принуден да търси нови и нови решения за подобряване на играта си, да сменя подхода и ракурса, непрекъснато да се самосъздава, за да оправдае доверието и да отстоява вече завоюваните позиции.”

Основен медиен партньор на събитието е Нова Телевизия, където мачът ще се предава ексклузивно на живо от 20 часа на 28 ноември.

Билети ще се продават от понеделник, 12 октомври, в мрежата наeventim.bg 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker