бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Официално: Ботев представи първото си ново попълнение

Ботев (Пловдив) представи първото си лятно попълнение за новия сезон. На специална пресконференция “канарчетата” представиха Николай Минков, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Офанзивният футболист бе представен от старши треньора на жълто-черните Азрудин Валентич. Договорът на играча е за 3 години.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Радвам се, че съм в отбора на Ботев (Пловдив). Когато моите агенти ми се обадиха за предложението, изобщо не се замислих и го приех много бързо. Ботев (Пловдив) е голям отбор и ще дам всичко от себе си да зарадвам тима, а също така и публиката, която е доста голяма. Феновете заслужават отбора да играе добре и футболистите да ги радват”, заяви Минков.
“Никой от Локо (Пд) не се е свързвал с мен. Ставам една сутрин и прочитам, че Локомотив ме иска. Въобще нямам идея откъде е дошла тази новина. От Локо не са се свързвали с мен”, заяви нападателят по повод информациите, че “смърфовете” също са имали интерес към него.

Ето пък какво сподели и наставникът на “жълто-черните”:

“Надявам се този сезон да имаме по-добро представяне. Аз съм човек, който говори със сърцето си, уважавам всички от вашия бизнес, а изчетох доста лъжи в медиите. Когато има взаимодействие, всеки побеждава. Аз винаги ще имаме време за вас.

Янков, Сисе, Еспиноса, Шоколаров и Джонатан Перейра напускат отбора. Приоритет ни е да подпишем договор с Тошко Неделев. Аз съм треньорът и предпочитам най-напред с моите играч и след това с нови да подписваме – този тук е изключение (Николай Минков). С Аргилашки също ще подпишем нов договор.

Работим по трансфер с един полузиащитник. Също така с един централен защитник и с още един нападател, защото Сисе напуска. Искаме и още един вратар, за да имаме конкуренция с вратарския пост. Освен Минков, очакваме още 4 нови играчи + Тодор Неделев и Аргилашки.

Имаме много добри млади играчи в академията. В началото не мислехме да правим втори отбор, но нямаше как да направя място за всички, предстои да обсъждаме.

Относно новото попълнение на канарите Валентич заяви:

“Аз знам какво искам да променя в Ботев – ще играем бърз футбол с висока интензивност и агресивност. Той има всички тези качества. Той е професионалист, когато играе”.

https://www.tribunaplovdiv.bg/ексклузивен-бонус-за-европейското-ко/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker