tribunasofia

Ботев ПловдивИз градаЛокомотив ПловдивСъбитияФутбол

Отложиха кръглата маса, вижте за кога!

Отложиха с няколко часа “кръглата маса” между кмета на Пловдив Иван Тотев и шефовете на Ботев (Пд) и Локомотив (Пд) – Ангел Палийски и Христо Крушарски, научи TribunaPlovdiv.bg.

Вместо в уречения час – 9:00ч., дискусията ще се състои точно 6 часа по късно – 15:00ч. в Общината. Причина за промяната е ангажимент на едно от присъстващите лица в конкретния час.

Припомняме, че срещата бе предизвикана от желанието на феновете на Ботев (Пд) за разваляне концесията на стадион “Христо Ботев”, тъй като по този начин самият клуб може да кандидаства за някакво финансиране и евентуално започване на ремонтните работи. Това предизвика реакция у феновете на Локомотив (Пд), които възруптаха срещу идеята държавата да подаде ръка само на единия отбор в града.

За да разреши тези спорове и да даде официална гласност на исканията на двата клуба, кметът димпломатично реши да събере заинтересованите лица и ги покани с официални уведомления да присъстват на днешната среща.

Очаквайте още подробности в следващите часове за всичко, което ще се случи в Общината този следобед!

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Един Коментар

  1. Курвенските номера на жълтатa сгaн не спират, но те са познати на всички нас и няма да минат и този път! Преди нова година в ефира на “гонг” Тотев кaзa кстегорично, че концесиятa нямa кaк дa бъде рaзвaленa, зaщото неустойкaтa е 31 милионa! Сегa изведнъж щели дa рaзвaлят концесиятa? Кaк тaкa? И щели дa нaмерят държaвно финaнсирaне? Как така 27 години общината не намери държавно финансирaне, за най-големия стадион в България, стадион Пловдив, а днес се е впрегнaлa с всички сили да помага на ботеф? За стадион Пловдив бяха обявени 20 милонa за реконструкциятa му, а за строежа са нужни поне 2 пъти повече! Е, защо никой не си мръднa пръстa за този прекрасен стадион, а за строежа на един от четирите пловдивски клуба, който не е дори общински имот за разлика от останалите 3 ще се хвърлят всички сили на общината, за да го довършвaт? Тая няма да стане господа мръсници в жълто! Пловдив е на всички, а не на един ФК с цветове на урина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker