ДюшМарица - жениСъбития

Отложиха мача на девойките между Славия и Марица с 48 часа

Мачът между отборите на Славия (София) и Марица (Пловдив) от осмия кръг в регион Витоша от Държавното първенство по волейбол за девойки старша възраст бе отложен с 48 часа.  Срещата трябваше да се играе тази неделя, но вместо това ще се проведе във вторник, 2 февруари. Залата е Панайот Пондалов в София, а началото – в 14:00ч.

Така маратонът от мачове, които предстои на някои от състезателките на Марица да изиграят, се сгъсти още повече. Тези волейболистки, които играят и в женския, и в девическия отбор на клуба, ще имат пет мача в рамките на само седем дни, при това в пет различни зали.

Както е известно, представителният отбор посреща ЙЕБ Шумен 05 (Шумен) в зала Пловдивски университет в понеделник, гостува на Бургас 2007 (Бургас) в сряда и на Спартак (Варна) в събота, докато старшата възраст гостува на Славия във вторник и домакинства на Хектор (София) в зала Лаута в неделя.

Въпреки тежката програма, мениджърът на Марица Борис Халачев е оптимист. “Смятам, че не е чак толкова голяма разликата дали тази поредица от срещи ще започне в неделя или в понеделник”, заяви той пред volleymaritza.bg.  “Въпреки сгъстения график Марица се цели в пет победи от петте мача през следващата седмица.”

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker