Ботев ПловдивТопФутбол

Отлични новини за Ботев (Пд)!

Футболистите на Ботев Пловдив Георги Николов, Атанас Чернев, Димитър Папазов (България U21), Матвей Игонен, Йонас Тамм (Естония) и Фаустас Степонавичюс (Литва U21) се завърнаха от своите участия за националните си отбори и подновиха занимания на клубната база днес.

Какво направиха „канарчетата“ с националните си отбори?
– България U21 постигна престижна победа над Полша в мач от груповата фаза на квалификациите за Евро U21. Георги Николов записа пълни 90 минути в двубоя, докато Чернев и Папазов останаха на резервната скамейка.

– Естония допусна тежко поражение с 1:5 от Полша в полуфинален плейоф за класиране на Евро 2024. Централният защитник на Ботев Йонас Тамм изигра цял мач. Вратарят Матвей Игонен бе в разширения състав на Томас Хеберли, но остана на резервната скамейка.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– Литва U21 допусна две поражения в европейските си квалификации. В Нюпорт, младежките национали на Литва загубиха с 1:2 от Уелс, а няколко дни по-късно инкасираха и загуба с 3:0 от Дания. И в двата мача Фаустас Степонавичюс започна от първите минути, но бе заменен в 75-тата минута в мача с Уелс и в 77-та в мача с Дания. Друг футболист на Ботев, който ще се присъедини съм състава на Душан Керкез през лятото – Матиюс Ремейкис записа пълни 90 минути и в двата двубоя на младежкия национален отбор на Литва.

В днешния ден играчите проведоха редовно занимание със своите съотборници в „жълто-черно“ на Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“. Георги Николов и Фаустас Степонавичюс проведоха индивидуални занимания във фитнес центъра на клубната база, докато останалите играчи излязоха на терен с основната група от футболисти.

tribunasofia

“Жълто-черните” продължават да се готвят за предстоящия важен домакински мач в неделя от 16:30ч. на стадион „Христо Ботев“ срещу Черно Море. Старши треньорът Душан Керкез ще може да разчита на всички налични футболисти в състава си с изключение на Антоан Конте.

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker