Ботев ПловдивФутбол

Тотев с позиция за “Колежа”: Най-големият проблем е, че не е ясно кой е собственик на Ботев (Пд)!

Минималната неустойка за разваляне на концесията за стадион “Христо Ботев” в Пловдив ще бъде около 4 милиона лв., съобщи днес кметът на града Иван Тотев.

Изказването му бе по повод информациите, че Ботев има желание за развалянето на концесията на спортния комплекс и обявяването на нова. Все още обаче няма официално искане за разваляне на концесията от страна на футболния клуб.

“Не ясно кой е собственикът в Ботев и това е големият проблем. Ангел Палийски не е собственик. Проблемът е, че четири пъти се е променял концесионният договор по желание на Ботев. Те навремето бяха сигурни в стабилността на спонсора си. Дори отмениха клаузата за разваляне на концесията по взаимно съгласие. Ние се разбираме с ръководството, но в момента сме изпаднали в тежки юридически казуси”, коментира ситуацията Иван Тотев.

Той добави, че е много важно да се изясни кой е истинският собственик на Ботев. След като това стане, общината би съдействала за разсрочването на неустойката, ако се стигне до развалянето на концесията.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker