бетано най-добър сайт за слот игри
Извън БългарияФутбол

Отбор от Литва счупи тъпомера: Купи футболист по визитка от Уикипедия, какъв обаче пристигна

Тим от втора дивизия в Литва се прочу по света със своята наивност. Ръководството на Паневежис направи трансферен ход, който изненада мнозина футболни запалянковци по света. Шефовете на клуба подходиха лековато и решиха да си осигурят ново попълнение по статистика от… Уикипедия.

Името на играча, който те са привлекли се казва Баркли Мигел Панзо, който според статистиката в интернет енциклопедията е истинска голова машина. Според Уики, той е играл в елита на Англия, където с екипа на Куинс Парк Рейнджърс има 45 гола в 36 мача.


Статистиката, която би била трудна за постигане дори за днешните звезди на Премиер Лийг е подействала окуражително на ръководството на тима, което е привлякло играча при най-добрите условия, които е можело то да предложи. По-късно обаче медиите в страната са разкрили играча, че всъщност той не отговаря на визитката, която е била манипулирана в Уикипедия. Колегите добавят, че в първите тренировки офанзивният играч не е успявал да впечатли с нищо, освен с пропуските си.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

Така сега на ръководителите в Паневежис им остава да се надяват играча да влезе в оптимална форма, за да може да покаже поне част от това, което са видели в интернет.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker