бетано най-добър сайт за слот игри
Из градаЛокомотив ПловдивФутбол

Отборът на Локомотив посети училище „Виктория и Крикор Тютюнджиян“ и поигра футбол с учениците

Днес представителният отбор на Локомотив Пловдив посети арменското училище в нашия град. Срещата се организира под патронажа на Фенклуб „Локомотив Пловдив“.

Заобиколени от развълнувани деца и вдъхновени от техните възгласи, играчите се върнаха в детството си, когато чакаха с нетърпение всяка възможност да се докоснат до своите любимци. Те се отблагодариха на повече от 300 ученици и ги зарадваха с безброй артикули в черно и бяло, докато по уредбата звучаха добре познатите сред децата песни на Пловдивския любимец. Сърцето на града беше огласено от възгласите на децата, които си припомниха най-знаковите победи през последните няколко сезона в компанията на главните действащи лица в тях. Недалеч от мястото, където се е родил нашият спортен клуб, семената на черно-бялата идея намериха плодотворна почва, която обещава да даде добри попълнения в редиците на Пловдивския любимец!

Черно-белият купон завърши с импровизиран мач на малки вратички между учениците и техните черно-бели любимци.

Събитието беше уважено от представители на редица медии, които изразиха възхищението си от перфектната организация на събитието от страна на най-стария фенклуб в България и на ръководството на училището, и изразиха надеждите си, че единствено това е правилният отговор на въпроса как можем да върнем децата на стадионите.


Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker