Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Протестът на Лаута във видео и снимки

Достъпът до входа на спортен комплекс “Локомотив” вече е отворен, съобщи репортер на TribunaPlovdiv.bg.

От рано сутринта привърженици на Локомотив са се организираха да окупират “Лаута”. Запалените фенове са докараха своите автомобили, за да ограничат достъпа до входа на стадиона. Полицията повика два паяка, които да раздигат автомобили. Към 10:00 часа започна разчистването. Феновете бяха разгневени от факта, че им се забранява да протестират срещу управлението на Коко Динев. След разговори със собствениците на автомобилите, проведени от органите на реда,  превозните средства постепенно бяха премахнати от входа.

През това време на стадиона пристигнаха част от футболистите на Локомотив – Дани Кики, Станислав Маламов и др. Те посрещнати от привържениците, които им заявиха, че не са добре дошли на стадиона, ако имат намерение да подписаш договор с Константин Динев.

След като полицията разчисти пътя към стадиона, привържениците на Локомотив Пловдив влязоха зад париерата където също бяха готови да не допускат футболисти и треньори.

Около 12 часа, клубният автобусът замина за Банско, където ще се проведе лагера на тима. Автобусът замина единствено с екипировката на тима.

 

* Видеоклиповете са качени от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

 

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker