Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Оперираха Лъчо Балтанов, той гледа Дербито след медицинската интервенция

Халфът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов претърпя операция на коляното от частично разкъсване на кръстна връзка. Балтанов получи травмата по време на лятната подготовка, а направените прегледи показаха, че е наложителна хирургична намеса, пише официалният сайт на Ботев.

Добрата новина за капитана на „жълто-черните“ е, че след интервецията са запазени връзката и минискуса на травмираното коляно. Операцията бе извършена в събота в медицински център „Евровита“ от екип опитни специалисти в състав Иван Василев, Николай Филипов и Бисер Бочев.

В следващите седмици Балтанов ще носи обездвижваща шина, а след премахването и той ще започне раздвижване и поетапно възстановяване под опеката на медицинския екип на Ботев.

Ето какво написа халът в своя профил във Фейсбук:

“Благодаря на д-р Василев, д-р Филипов и целия екип за вниманието и професионализма! След операцията, стискам палци за победа на любимия отбор! С вас съм КАНАРИ!”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker