Локомотив ПловдивТопФутбол

Обявиха част от правилата за “Бесика! Чопленето на слънчоглед и седенето са забранени

Привържениците на Локомотив Пловдив от фракцията “Трибуна Бесика” съобщиха част от правилата, които ще се прилагат за ползване на новата трибуна “Бесика”.

От тях стана ясно, че чопленето на слънчоглед както и стоенето на седалките е забранено, като изключение са възрастните хора и тези с проблеми.

Освен това хората от съмнителни общества (ЛГБТ) също не са добре дошли на новото бижу на “Лаута”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Локомотивци,

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Дойде дългоочакваният ден да се завърнем на нашата трибуна. Трибуната, от която ще подкрепяме отбора в добро и лошо. Трибуната, на която ще бъдем ние и нашите деца! След обсъждане между всички организирани групи, е време да ви представим лист с правила, които всички посетители на Трибуна Бесика ще следваме:

1) Седенето не се приема (единствени изключения са възрастните хора, за които ще представим места, на които да им е удобно да наблюдават срещите)!

2) Подкрепата през всички 90 минути, независимо от резултата, е задължителна!

3) Забранено е носенето на артикули на отбори различни от Локомотив Пловдив.

tribunasofia

4) Телефони, снимки, сторита, постове, тик-тоци и подобни не са желателни! Ако някой иска да гледа представянето на феновете, може да направи това след всяка футболна среща.

5) Чопленето на семки е абсолютно забранено! Също така и хвърляне на всякакви видове боклуци, лепене на стикери, драскане с маркери и всички други сходни действия, които ще замърсят или ще развалят приличния вид на сектора, са недопустими!

6) Съмнителните общества също не са добре дошли! Черно-бялата идея възпитава в християнски ценностите и докато Трибуна Бесика е лицето на цялата общност, ние ще браним с всички средства нашите разбирания!

Ще се видим в неделя и слава за Локомотив!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

2 Коментара

  1. С тези ,,Правила” ще загубите феновете си. Не може да задъшжите хората да стоят прави, а във Вайбър групата ви пише че на трибуната не се допускат.туржо и цигани, което до е дискриминация.

  2. Момчета, не се притеснявайте, представителите на “съмнителните общества” са фенове на Ботевъ 2011. Те ходят редовно на стадиончето /за разлика от Колежа, с козирка/ в Коматево!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker