бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Обявиха обществена поръчка за седалките на “Колежа”, ето в какви цветове ще бъдат

Община Пловдив обяви обществена поръчка за закупуване на седалки за стадион „Христо Ботев“.

Поръчката с предмет: „Доставка на зрителски седалки за Стадион „Христо Ботев”, в УПИ І-спортен терен, кв. 16-нов, по плана на кв. Каменица, гр. Пловдив“ е на стойност до 2 400 000 лева с включен ДДС.

Припомняме, че седалките, закупени преди повече от 5 години, не отговарят на съвременните изисквания на УЕФА за категоризацията на стадиона. След проведено пазарно проучване бе определена цена от 2 милиона лева без ДДС за закупуването на общо 18 777 седалки.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Кметът Здравко Димитров заяви, че наличните седалки ще бъдат разположени в други общински спортни обекти, които в момента се строят или имат нужда от подмяна на седалките.

За строящото се в момента съоръжение ще бъдат доставени точно 18 159 броя самостоятелни седалки за зрители с номера за места и редове (съгласно изискване на УЕФА). Броят им е разпределен по следния начин:

11 924 броя в цвят жълто “RAL 1023″ или еквивалентен;

6 109 броя в цвят черно “ RAL 9005“ или еквивалентен;

126 броя в цвят червено “RAL 3020″ или еквивалентен;

Според описаните технически характеристики седалките трябва да са:

– изработени от полипропилен (РР), нечуплива, устойчива на въздействие на различни температурни условия в интервала от минус 200С до плюс 500С или в по широки граници, устойчива на горене и с UV защита;

– оборудвани с вградена, интегрирана, метална конструкция (с повърхностна обработка против ръжда – прахово боядисване или галванизиране) с монтажни отвори, предназначена за захващане на седалката към челото на стъпалото;

– с облегалка, като минимална височина на облегалката е 31 (тридесет и един) см, дълбочината на седалката е 40 (четиридесет) см, а широчината на седалката е 45 (четиридесет и пет) см;

bet365
Крайният срок за подаване на оферти или на заявления за участие изтича на 6 януари 2022 година (четвъртък) в 23:59 часа.

На следващия ден – 7 януари (петък) ще бъдат отворени офертите в 14:00 часа.

https://www.tribunaplovdiv.bg/50-лева-без-преъртне-начален-бонус-от-b/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker