бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивСъбитияФутбол

Обраното броене започва – Едуард Ераносян се завръща на “Лаута”!

Тази вечер (02.11) от 17:30ч. Едуард Ераносян ще изеде Локомотив (Пд) в първия си мач като старши треньор на клуба след завърщането си на “Лаута” тази седмица.

“Смърфовете” приемат Берое в среща от тринадесетия кръг на Първа лига, а надеждите на феновете на Локомотив (Пд) са, че именно от днес започва големият възход на тима под ръководството на наставника, извел пловдивчани до единствената им шампионска титла в историята – през 2004г.

И двата тима записаха победи в предния кръг и сега ще опитат да продължат възхода си. Още повече, че те са с равни точки в средата на класирането и победата ще изстреля единия напред.

В състава на домакините няма сериозни кадрови проблеми, като Едо ще може да разчита на най-доброто, с което разполага.

Предполага се, че той ще пусне под рамката Ел Харуби, а Крумов, Котев, Виданов и Горанов ще действат в защита. Траянов и Райнов ще бъдат двойката опорни халфове, а Дани Кики ще бъде в ролята на плеймейкър. Бакалов и Райков ще действат по крилата, а на върха на атаката ще застане Мартин Камбуров.

Новият наставник на Берое Ферарио Спасов пък не може да използва контузения Манга. Наставникът вероятно ще заложи на Макенджиев на вратата, Зехиров, Венцислав Василев, Иванов и Пенев в отбрана. Охене и Цонев ще бъдат двойката дефанзивни халфове, а Милисавлевич и Александър Василев ще са на крилата. Мапуку ще води атаката, а Божилов ще действа зад гърба му.

В общата статистика между двата тима Локомотив (Пд) са записали 40 победи срещу 28 успеха съперника в досегашните им 74 сблъсъка. На “Лаута” пловдивчани са дори още по-убедителни, като са с 29 успеха, 7 равенства и едва 6 поражения.

Вероятни стартови състави на двата отбора:

Локмотив (Пд): Ел Харуби, Крумов, Котев, Виданов, Горанов, Райнов, Траянов, Кики, Бакалов, Райков, Камбуров

Старши треньор: Едуард Ераносян

Берое: Макенджиев, Зехиров, В. Василев, И. Иванов, Пенев, Охене, Цонев, Милисавлевич, Божилов, А. Василев, Мапуку

Старши треньор: Ферарио Спасов

Главен съдия Волен Чинков

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker