Ботев ПловдивФутбол

Нов УС в Ботев (Пд)

Днес (23 Март 2019г.) се състоя отчетно-изборното събрание на Сдружение “ПФК Ботев”. Събранието протече спокойно, съгласно предварително определения дневен ред, съобщиха от организацията, която притежава 1 процент от акциите на ПФК Ботев.

Основните решения се състояха в приемане на предложенията за промяна в действащия Устав и избор на нов Управителен съвет.

С пълно мнозинство, бе избран Радослав Кошински. Останалите нови членове на Управителния съвет са Михаил Манолов и Костадин Брашнаров. Местата си запазиха Борис Гиздаков и Теодор Бочев. В последствие новият Управителен съвет избра г-н Кошински и за Председател на Сдружението.

Управителният съвет на Сдружението изразява своето намерение, да работи конструктивно, прозрачно и в дух на приемственост, насочвайки своите усилия в привличане на максимален брой членове, готови да работят за Каузата Ботев Пловдив.

“Сдружението е носител на историята и традициите на Ботев Пловдив и ще направим всичко по силите си – то да заеме полагащото му се място и да продължава да бъде обединител на ботевистите”, уточниха още от Сдружение “ПФК Ботев”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker