Ботев ПловдивТопФутбол

Нови притеснителни новини за “Колежа”!

С писмо до председателя на Общински съвет – Пловдив кметът на града Здравко Димитров го уведомява, че всички документи за стадиона на ФК Ботев са качени на сайта на общината. Уведомлението е с изходящ номер от Общината и дата от 3 февруари и с входящ в Об С на същия ден.

Това е денят, в който заседава Постоянната комисията по „Устройство на територията и жилищна политика“ към местния парламент, която трябва да разгледа и искането за 22,5 млн. лв. за съоръжението. А също и денят, в който Зико заяви, че ще го изтегли, след като при него отидоха на крака феновете на Локомотив.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Припомняме, че поради липсата на информация Комисията поисканото второ извънредно заседание в понеделник и покани да присъстват заместник-кметовете по финанси и строителство, главният архитект, служител от правна дирекция към Общината, както и представители на строителя на обекта и на упражняващия строителен контрол. С цел да отговорят на поставените въпроси, но никой от тях не дойде.

tribunasofia

Каква информация се съдържа обаче в посочения линк от кметското писмо?

Сканирани 51 документа озаглавени „Информация за строителството на обект стадион „Христо Ботев“ отразяват 23 акта по приемане на строително-монтажни работи на обекта, със съответните портоколи, Сметки Образец № 22 и Подробни КСС-та със същата номерация, плюс няколко заменителни таблици от последните 3-4 протокола.

Прави впечатление липсата на проекта, както и визулизация на изпълнявания в момента ЕТАП -1.

Най-фрапиращо за екипа ни бе откритието, че близо 61 на 100 от Протоколите към КСС-та, озаглавени в сайта на общината ПКС от 1-23 не са разписани от възложителя, пише “Подтепето”.

Ето как изглеждат официалните документи, въз основа на които се стига до плащане – нямат задължителните атрибути.


bet365

Показваме ви само част от неподписаните 14 на брой протокола /от 1 до 14/, тъй като те са обществено достояние на посочения по-горе в писмото на Здравко Димитров линк.

Подписи върху Подробна количествено-стойностна сметка по проекта се появяват за пръв път от страна на възложителя – Община Пловдив на ПКС №15, което е придружаващ документ към АКТ 15 от дата 4-ти април 2022-ра г.

Тоест от Акт1/ 05.02.2021 до Акт 14 от 04.04.2022-ра на Протоколите за Подробни КСС-та няма подпис от проверка на възложителя, което е изумително!

След като Община Пловдив публикува документи, които официално доказват липсата на проверки, контрол и неспазване на процедури, какво следва от това?!

От април миналата година въпросните документи вече се разписват от проверил инж. Атанас Чилингиров – ръководител на проекта.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker