бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Новият треньор на Ботев: Отговорност е да съм първият треньор с гол и точки на “Колежа”

Новият временен наставник на Ботев Пловдив Стефан Стоянов сподели очакванията си преди мача със Славия. Специалистът обърна внимание на младите футболисти и тежката моментна ситуация в отбора, като отправи специално послание към жълто-черната публика.

– Господин Стоянов, каква беше първата мисъл във Вас, когато Ви поканиха да поемете отбора и бързо ли се съгласихте?

– Първата ми мисъл беше, че ми се отдава шанс да видя отбора на Ботев в 50% повече мачове, от колкото при първия си престой. Нямаше секунда замисляне дали да поема отбора.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– Ще запишете името си като първия български треньор, извел Ботев на Колежа. Какво означава това за Вас?

– Отговорност. Да съм българският треньор, с който отборът да зарадва публиката с първи гол и първи точки.

– В оставащите мачове мислите ли да промените нещо по състава и наблюдавахте ли отбора на Славия?

– Разбира се ,че анализирахме играта на Славия. Надяваме се да се възползваме от събраната информация, но също така да се опитаме и да се докоснем до ДНК-то на нашия клуб. Визирам начина на игра, по който се очаква да играе Ботев сам по себе си.

– Ще дадете ли шанс на момчета от втория отбор да усетят истинската магия , наречена стадион Христо Ботев?

– В момента обстоятелствата до някъде принуждават да се ползват играчи, израснали в школата на Ботев. Искрено се надявам, че това ще стане и политика. Това го казвам от гледна точка на човек, дълго работил с подобни момчета. Но си мисля, че и от гледна точка на бизнес – това също е печеливша политика.

bet365
– Какво казахте на футболистите в първите дни , в които работите с тях? Настроението със сигурност не е оптимално с оглед лошите резултати, как подходихте в тази ситуация?

– Казах им, че единственият начин да излезем от ситуацията е с това, което могат. Предполага се, че могат да играят футбол и точно върху тези качества сме се фокусирали. Явно е, че доста неща, върху които в момента не можем да влияем, не са благоприятни.Но ако почнеш да се вглеждаш в препятствията, губиш от поглед целта.

– Какво ще кажете на феновете преди мача със Славия. В трудни моменти те винаги са били зад отбора, очаквате ли с подкрепата от трибуните да Ботев да запише първи успех на новия стадион?

– Едва ли има нужда да им казвам нещо. Казваш нещо на някой, който не знаеш как ще се представи. Аз вярвам, че публиката на Ботев, ще се представи както обичайно – с подкрепа през целия мач. Просто обичайното за жълто-черната публика е нещо немислимо за всички други.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker