бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Новият Локомотив има един Баща

Локомотив Пловдив изигра най-силния си мач за сезона в събота. Срещу Литекс оредяващите трибуни видяха онова, заради което някога бяха пълни – хъс, желание за игра, битка в името на Локомотив. Нещо, което при Неделчо Матушев намаляваше с всеки изминал кръг.

Няма как и да е иначе. Бургазлията е чуждо тяло за клуба, той не знае как се играе за кауза, камо ли за пловдивска кауза. И закономерно записа половин дузина загуби, а Локото се срина сред изпадащите.

Преобразяването на Локомотив в събота има едно име – ХРИСТО КОЛЕВ!
Новият Локомотив има един Баща

И ако на Лаута имат поне малко разум, трябва да направят всичко възможно, за да задържат знаменития халф на пейката. Просто на него футболът му е ясен. И не му е проблем да намери цаката на такива като Литекс. Не е за мислене какво можеше да причини Локото на ловчанлии, ако вместо Камбуров имаше някой друг, който да играе на ръба на засадата. Не че Мартин се справи лошо, не че съдиите не му спряха три чисти излизания очи в очи. Но великият нападател е доста тромав, за да повярват реферите, че е възможно така добре да пресъздаде треньорския замисъл на Бащата. И затова видеха ли го сам срещу Баривиера, бързаха да размахват байряка. Какво ли обаче щяха да правят, ако вместо Камбуров Бащата имаше например Безяк? Литекс отиваше на погром!

Христо Колев правилно прецени, че в този момент потенциалът на Локомотив му позволява да играе единствено като… Локомотив от доброто старо време. Много битка, много и скорост, когато се наложи, агресия в дефанзивен план и контраатаки в офанзивен. За 90 минути Красимир Балъков не намери разрешение на ребуса “Бащата”

Няма да намерят още доста треньори, стига Христо Колев да остане начело на Локомотив.

Това, че Тате няма лиценз, не би трябвало да е проблем. Ще седи някой с тапия от Шишков, защото тези дипломи, раздадени от професора, стават само за това – за отбиване на номера. Но задължително до него трябва да е Христо Колев. Спрягали за неговия пост Нешко Милованович, че дори и Александър Димитров. Сашо е добро момче, но е невъзможно бивш помощник на Феро в Ботев да е лицето на днешния Локомотив. На Лаута се води борба за идентичност, върви битка за оцеляване. И един от първите, повели тази битка, бе Бащата, отказал през лятото да работи повече за Локомотив на Динев. Сега, когато Локомотив е на локомотивците, мястото на Колев е на пейката. Като старши треньор! При всяка друга ситуация без Бащата положението на Лаута ще си такова майката.

Живко Сребрев, ”7 дни спорт”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

5 Коментара

  1. Когато обичаш Бащата, обичаш и Господ!

    За другите изцапаните в жълто, да си обичат Аллах.

    1. Ха ха пич глупав си още вярваш на глупости дето са ти профили мозъкът дето искаш да е така такива като тебе нека да умират от завист а на истинските фенове на локото им пожелавам да се стабилизира отбора и да си останат в а група и стига някакви пишлигари по на 16 год да всяват омраза сумата фенове не ходят заради такива тъпанар и

    1. – Кой е автор на прякора ти Бащата?
      – Мой приятел и бивш съотборник в „Локомотив“. Бяхме 13-14 годишни, когато ми измисли този прякор, но защо и как, по-скоро той знае.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker