Локомотив ПловдивТрансфери и подготовкаФутбол

Новият защитник в Локомотив (Пд) остава без заплата пет месеца

Френският защитник Ясин Амрауи няма да получава заплата в “Локомотив” (Пд) в продължение на пет месеца, съобщава в.”7 дни спорт”. През това време той ще тренира за здраве на Лаута. 20-годишният футболист остава без картотека за “черно-белите” до отварянето на зимния трансферен прозорец.

Амрауи подписа тригодишен договор с пловдивчани, който трябваше да влезе в сила от 1 септември, но контрактът бе удължен с още шест месеца и така реалният срок на договора му ще започне да тече от 1 февруари 2016 г. до началото на 2019 г. Ясин остана без картотека, тъй като подписа първия си професионален договор на 25 август, десет дни след крайния срок за уреждането му с права в БФС.

Според разпоредбите играчи като него с амаьорски статут трябва да парафират контракти в рамките на трансферния прозорец, който у нас затвори на 13 август.

Междувременно селекцията в “Локомотив” (Пд) продължава с пълна сила. Днес “черно-белите” очакват към тима да се присъедини нов чужденец. По информация на “7 дни спорт” става дума за офанзивен халф. “Черно-белите” желаят да се подсилят с качествен футболист в тази зона и се надяват, че чаканият футболист ще им свърши работа.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker