Ботев ПловдивТопФутбол

Нова мощна фирма влиза в Ботев (Пловдив)

Анонсираното от спортния директор Асен Караславов увеличение на бюджета на Ботев (Пд) ще стане възможно заради помощта на нов спонсор.

Очаква се в близките седмици Илиян Филипов от фирма ПИМК, която даде и най-ниската оферта за довършване на стадион „Христо Ботев“, да влезе в Борда на директорите.Той ще помага на настоящия бос Георги Самуилов в издръжката на клуба.Очаква се именно Филипов да получи и поръчката за строежа на стадиона, пише „Меридиан мач“.
От клуба вече ще могат да са по-конкурентни на трансферния пазар и да осигурят и средства за по-високи заплати на футболистите.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Вече има набелязани попълнения от чужбина, като едно от тях е любимецът на бултрасите Даниел Кайзер.За възможността вратарят да се върне в Ботев потвърди Караславов.Междувременно заместник-кметът на Пловдив Пламен Райчев съобщи, че следващата седмица ще бъде обявена обществената поръчка за стадион „Христо Ботев“.

tribunasofia

„Комисията по контрол на обществените поръчки имаше въпроси към нас, които почти сме изчистили, и очакваме до края на седмицата да получим решението и идната седмица да обявим обществената поръчка“, заяви Райчев.

В деня, в който бъде обявена поръчката, ще станат ясни и подробности относно процедурата.

Както е известно, държавата отпусна 25 милиона лева на Ботев за довършването на „Колежа“.

Сумата обаче не е достатъчна изцяло за проекта, който според запознати ще излезе над 35 милиона лева. Така че ще се търси допълнително финансиране.
https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker