Ботев ПловдивФутбол

Николай Костов: Дойдохме да вкараме първи гол, но не стана, защитата пусна леки голове

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Костов бе разочарован за втора поредна седмица, след като неговият отбор загуби гостуването си на Левски в срещата от 28-я кръг на “А” група.

“Загубихме, защото Левски си вкараха положения. Първият гол оказа психологическо предимство на Левски. Вторият гол ни пречупи. Не мисля, че играта беше за такъв резултат”, започна Костов.

“Стана добър и динамичен мач, поздравявам Левски за победа. Мисля, че днес бяхме слаби в защита, слаби бяха защитниците в защита. Не сме допускали такива леки голове в нашата врата досега”.

“Използваме различни варианти на игра в мачове, но ние все пак се представихме добре. Не се затворихме, за да не получим гол, а дойдохеме да вкараме първи гол.

На въпрос какво мисли за песните на агитката на Левски, той каза: “Направо  не мога да повярвам какви бяха тези песни отстрана на феновете на Левски. Мисля, че затова трябва да се вземат мерки, агитките трябва да бъдат по-отговорни към тези неща”, възмути се Костов.

“Няма как в момента да не мислим за бъдещето и за селекцията. Но в момента няма как да говоря за тези неща”, завъши старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Костов.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker