Локомотив ПловдивМарицаСъбитияФутбол

Нетрадиционно място приема контролата Локомотив (Пд) – Марица?

В началото на следващата седмица отборите на Локомотив (Пд) и Марица ще се изправят един срещу друг в контролен мач.

Може би ще е изненада за мнозина, но има голяма вероятност срещата между двата пловдивски тима да се проведе в село Войсил, научи TribunaPlovdiv.bg.

Трябва обаче да уточним, че това е първи вариант за провеждане на двубоя, като все още той не е окончателен и се обмисля от двата клуба.

Местният стадион в селото няма скамейки, което ще затрудни феновете да наблюдават удобно мача. Също така липсата на трибуни, и изобщо някаква централна сграда на стадиона, ще затрудни и представителите на медиите, на които ще им е нужна материална база, за да си свършат работата при отразяването на срещата.

Вариантът със стадионите на двата отбора отпада, тъй като този на Марица в лошо състояние, поради неблагоприятните метероологични условия в последните седмици. Именно и поради тази причина играчите на Марица се подготвят в село Войсил в дните от зимната си подготовка.

Тревното покритие на ст.”Локомотив” в парк “Лаута” пък също ще трябва да бъде запазано за предстоящите мачове от пролетния дял на Първа лига. До голяма степен първата проверка на “смърфовете” за зимната пауза също не се състоя в Пловдив, като те трябваше да пътуват до Хисаря, за да се изправят срещу отбора на Хебър (Пазарджик) (3:0).

Марица от своя страна вече изигра три приятелски срещи. Преди седмица момчетата на Стоян Димитров завършиха 0:0 с юношите до 19 год. на Ботев (Пд). След това загубиха от елитния Берое с 1:2 в Стара Загора, а днес допуснаха поражение от Ботев (Пд) в кв.Коматево с 3:0.

Двубоят между Локомотив (Пд) и Марица е в понеделник (22 януари) от 15:00ч., като все още няма официално обявен стадион за него

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker