бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята ОценкаФутбол

Недостижим Спас Делев в анкетата на TribunaPlovdiv.bg, привържениците писаха 6-ца на отбора

Спас Делев спечели повече от убедително анкетата на TribunaPlovdiv.bg от рубриката „Твоята Оценка“ за играч номер едно на Локомотив Пловдив от двубоя с Локомотив София.

Както е известно, през изминалата неделя, “черно-белите” се наложиха с 2:1 у дома над софийските железничари в първия двубоя от 1/4 финалите за Купата на България между двата отбора.

Делев просто тотално разби конкуренцията, след като събра 84.5% от вота на привържениците. Втори остана Йоан Ласиман с 5.8%, а трети се нареди Янко Сандански с 3% от вота.

anketalokosf1anketalokosf2

Във втората анкета, в която трябваше да се оцени играта на тима от 2 до 6, запалянковците поставиха Отличен на отбора. 55.1% от гласувалите поставиха тикче на 6-цата, а 37.6% гласуваха с 5-ца.

anketalokosf

Очаквайте след двубоя на Локомотив Пловдив с Берое в събота отново анкета в TribunaPlovdiv.bg, в която ще може да гласувате за играч номер едно на “смърфовете” и да оцените представянето на тима.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

3 Коментара

    1. Теб пък какво те бърка ? Императора нали те качи на императориския и ви разхода на Лаута , а после Бирсент ви подари една калъфка да забърсвате сълзите ! :) Радвайте се на парите на Пеевски и ДПС и хайде със здраве дупедавци !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker