Ботев ПловдивФутбол

Неделев: Не знам защо сме притеснени в някои мачове

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев коментира загубата от Левски с 1:3 на “Герена” от третия кръг на efbet Лига. Според него пловдивчани са играли сковано, а са имали и малшанса да получат голове в началото на всяко от полувремената. Публиката на Левски пък е оказала голяма подкрепа на домакините.

“Левски почна по-добре, поведоха в 10-та минута. Мисля, че след гола се успокоихме, започнахме да играем нашата си игра и закономерно изравнихме в края на полувремето. Изтървахме преди това и още няколко положения.

Второто полувреме не знам защо така се получи, Левски ни вкара втори ранен гол и феновете им дават криле, което прави по-закономерно да се успокоят, а ние да сме по-нервни. За съжаление ни отбелязаха и трети гол и всичко приключи. Видяхте Мариани как ни вкара от пряк свободен удар, хубаво го изпълни, а вратарят ни нямаше какво да направи.

Не мисля, че новият треньор иска много по-различни неща, опитваме се отново да играем футбол, както и при предишния наставник. Но не знам защо в някои мачове така сме притеснени и не ни се получават нещата. Надявам се занапред да ни се получават и да печелим точки”, сподели Неделев.

Подобни

3 Коментара

  1. ЩОТО ИМА ПУБЛИКА НАЛИ ТАКА КАЗАХТЕ НА 15.05.ПРИТЕСНЕНИ СТЕ ОТ ПУБЛИКАТА…ОЩЕ 2-3 ТАКИВА МАЧА И ЩЕ СЕ УТЕЧЕ ПУБЛИКАТА В КАНАЛА! ЩЕ ИГРАЕТЕ НА СПОКОЙСТВИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker