бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Неделев в конфликт с феновете на Ботев (Пд): Като си тръгна някой ден, в кого ще се оглеждате?

Тодор Неделев влезе в конфликт с гневни фенове на “жълто-черните”. Неделев намекна във “Фейсбук за раздяла с “канарчетата” и попита тези привърженици в кого ще е оглеждат като един ден си тръгне.

Ето как отговаря Неделев на критиките от страна на фенове на Ботев:

“Сега аз да ти кажа нещо – като си тръгна някой ден ще ви видя в кого ще се оглеждате, защото като Ботев не бие: Тошко това, Тошко онова, а като бие “браво, вие сте най-големите!”. Това е много смешно от ваша страна, след 1-2 мача да ми говорите кой кво да направи… Слезте вие да играете като като сте по-добре!”, пише Неделев.

“Не ми коментирайте снимките, бе! Кво да не се занимавам? На мен ми писна само да ви слушам глупостите… няма да си мълча тук някакви да ми говорят за футбол, където идват само да плюят отбора. Да си мълчат, коментирайте си другаде. Спокойно, като си тръгна, кажи на другите да се стегнат, няма да имаш проблеми с мен!”, добавя техничният полузащитник.

Неделев е желан от ЦСКА-София и по всяка вероятност през зимата ще се присъедини към тима.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker