Ботев ПловдивФутбол

Неделев: Ако дойде добра оферта от чужбина, е време да си замина от Ботев

Героят на Ботев (Пд) от Дербито на Пловдив (2:0) – Тодор Неделев, говори за своето бъдеще.

„Хубаво е като печелиш дербита, защото трупаш самочувствие. Надявам се да не е прекалено самочувствието. Спечелихме според мен двете най-големи дербита. Всички сме щастливи. Вече мислим за следващия двубой. Според мен закономерно спечелихме мача”, заяви Тодор Неделев за предаването „Преди кръга” по DIEMA SPORT.

„С победите дойде самочувствието в отбора. Играем с настроение. Мисля, че в първите няколко мача не играхме добре, но после направихме добра серия с изключение на мача с Етър. Но поздравявам отбора, че след това спечелихме следващите мачове”, каза Неделев.

„Мисля, че разликата е доста с третия в класирането. Ние играем мач за мач. Имаме цел да играем Лига Европа. Този отбор с още няколко попълнения заслужава да играе в Европа”, заяви още Тодор Неделев, а за красивия си гол срещу Локомотив, сподели:

„Не помня да съм виждал такъв гол. Имам друг гол на Лаута, но с юношите. Съвсем друго е да отбележиш за юношите и за мъжкия отбор.”

За бъдещето си Тодор Неделев коментира: „За ЦСКА имаше от лятото интерес. В момента не съм се свързвал с никой. Мисля за оставащите два мача. Искам да си почина и вече януари, ако има оферти, ще седнем с ръководството на Ботев и ще преценим кое е най-добре за мен. Ако дойде някоя хубава оферта от чужбина мисля, че е време да си замина от Ботев”.

Фланелката на Неделев от Дербито отиде в помощ на болно дете

Фланелката на Неделев от Дербито отиде в помощ на болно дете

Фланелката на Неделев от Дербито отиде в помощ на болно дете

Подобни

4 Коментара

  1. Разбира се, че е време да си заминеш, щото кранчето секна и няма кой да ти дава 50 000лв.Ти обаче продължавай да къпеш жълтите глупаци, които си мислят, че стоиш от любов към клуба!

  2. на 02.02.2019 ще подпишем договор с новия ни спонсор ЛГТБ.За благодарност ни подариха знамето с дъгата и лика на КРушо.Много сме доволни сега отиваме да дишаме лепило в Калигула

  3. Жалък копач, стой си на село. Само за там ставаш. Нали вкарваш от центъра. Това ти стига на теб и на селските ти обожатели. Иначе в чужбина търсят косачи на трева. Особено на центъра. Ще плашиш и поповите прасета и къртиците. Пък и в Коматево нямат рекламно лице, което да ги олицетворява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker