Локомотив ПловдивФутбол

Невероятна Черно-бяла Коледа 2018, Димитър Илиев №1

Привържениците на Локомотив (Плодив) отпразнуваха “Черно-бяла Коледа” по стара традиция и тази година.

Издание 2018 започна с почитане на паметта на починали запалянковци на “черно-белите” през изминалата година. 

Ален Ожболт спечели приза за “Най-красив гол на сезона”. Попадението му срещу Витоша спечели приза на словенеца.

Историкът Ангел Ангелов продължи традицията да разкрива интересни части от житейският път на “смърфовете”. Ангелов припомни и за легендарния мач с Ювентус както и за инициативите на Фен клуба за облагородяване на стадион Локомотив.

Програмата продължи с Георги Момчилов и Борис Джурджев, които са главните виновници Локомотив да има най-старият Фен Клуб в България. Организацията днес празнува своят 30 рожден ден. Те разказаха за най-трудните моменти, като срещи с президенти и други политически фигури и подчертаха, че Локомотив е устоял на времето само и единствено благодарение на привържениците на клуба.


Борис Добрев – представителят на Фен Клуба бе следващият, който застана на трибуната. Той говори за тежките моменти и в днешни дни, през които преминава организацията. 21 хиляди лева са били събраните средства през изминалите 365 дни, разкри още Добрев.

Програмата продължи с награждаване на легендата и шампион с Локомотив Пловдив Нешко Милованович.

Милованович изнесе реч, в която благодари на Христо Бонев и подчерта, че Локомотив е любимият отбор на Пловдив. Милованович сподели, че мечтата му е да се завърне в клуба като старши треньор и да донесе нова титла на клуба.

Арман Хакубян от боксов клуб Lauta Army и неговите състезатели бяха също наградени за цялостен принос към “черно-бялата” идея.

Организациите Gott mit uns и World Wide Locos получиха плакети за годишнините им.

Наборите 2003 и 2007 бяха отличени за добрите успехи през сезона.


В заключителната част на Черно-бяла Коледа 2018 Васил Камбуров – шампиона от 2004 година награди Футболист номер 3 за 2018 година – Мартин Луков.

На второ място се класира Бирсент Карагарен, който бе награден от Нешко Милованович.

Първото място заслужено получи Димитър Илиев, който през сезона показа страхотна игра. Наградата бе връчена лично от легендата Христо Бонев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker