Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

На Локомотив не им трябва ни Грънчов, ни Зрънчов

„Локомотив” (Пловдив) тръгва по друг път. Всъщност той вече тръгна. Пътят е различен от досегашния, труден е. И всеки от останалите олигархични клубове в „А” група ще иска да бутне пловдивчани от пътя. Да ги върне в стария, когато бяха зависими от един човек. Неговото име не е важно, важна е титлата му – Човека с парите. Поради това отвсякъде се опитват да спрат народния „Локомотив”. Къде с удари под кръста, къде директно в лицето.

Както се получи с Ангел Грънчов. Да го караш да бяга посреднощ през парапета на хотелската стая е спомен за едни отминали години. В тях „Славия” беше на мода, багажниците – също. Неслучайно Грънчов май точно натам се е засилил. Да върви! И на Маламов да му е весело до Кокала! Такива хора на „Локомотив” днес не трябват. На Лаута са необходими момчета, които да могат да стиснат зъби в името на една Кауза. Защото оцеляването, възстановяването на „Локомотив” трябва да е не градска, а национална футболна кауза. Само така футболът ни ще стане по-нормален, само така има шанс да не е зависим от олигархичния кеф.

Апропо, защо този Грънчов и останалите страхливи Зрънчовци не скочиха да бягат по времето на Коко Динев, когато им дължаха не по 2, а по 4, по 5 заплати? И забележете кога скача през балкона – 48 часа преди да си получи дължимото. Това не е мъжко! А на „Локомотив” му трябват мъже.

Всъщност липсата на Зрънчов само ще изчисти допълнително образа на „Локомотив”. Него феновете искаха да го разкъсват след мача с „Локо” (Сф), когато благодарение на ненормалната му игра „черно-белите” получиха 4 гола за една част. Така както феновете на ЦСКА искаха да го бесят надолу с главата след загубената титла в Разград, когато си изкара идиотски червен картон. Май се получиха прекалено много съвпадения, за да страда „Локомотив” за Зрънчов.

“7 дни спорт”

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Един Коментар

  1. поредната превъзбудена статия.В момента към е смисъла от съществуването на този клуб.Да се правят на мъже,това го разбрахме.Друго?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker