Локомотив ПловдивФутбол

На Лаута почват Бесика

Новото ръководство на Локомотив (Пловдив) е на път да направи най-големия подарък за клуба. Най-вероятно в късна есен ще започне строежа на съборената преди години култова трибуна „Бесика”. Благодарение на апостолските усилия на Диан Колев и Велин Терзиев, е намерен начин за финансиране на обекта. Затова и от Локомотив в най-скоро време искат да приключат разговорите с общината по отдаването на стадиона в парк „Лаута” на дългогодишна концесия.
Както е известно ангажимент да построи трибуната бе поел един от предишните собственици – Веселин Марешки. Технологични проблеми, както и наследени дългове обаче не позволиха на варненския бизнесмен да реализира идеите си. Все пак този сезон той направи нещо огромно за Локомотив, като освободи клуба от задълженията към него. Това пък ще позволи на „черно-белите” без проблеми да вземат стадиона на концесия.

468_60_1

„Не бързаме да говорим, защото има още страшно много работа. Това, което мога да кажа е, че вдигането на „Бесика” е една от приоритетните ни задачи. По-важното е обаче да подсигурим пари за завършването на този сезон. Изправени сме пред наистина странна ситуация. Следващият сезон на практика ни е на 70 процента подсигурен финансово, благодарение на вече реализирани проекти и продължаващи преговори за договори за спонсорства и реклама. Оставащите месец и половина от този обаче ни тревожат, защото парите в клуба ще започнат да постъпват от юни. Като оправим тази дупка, тогава вече ще се концентрираме върху по-мащабните неща, каквато е и „Бесика”, обясни пред 7DniFutbol.bg лидерът на Сдружение „Бъдеще за Локомотив” Деян Колев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. Нека малко по разумно да се изказват господата ръководители.Дано има капка истина в думите им.Жалко ще е много за Бащата като истинска легенда да бъде гадно компрометиран,както е ъръгнало с тези ненормални условия за работа.Тук искам да призова една играеща легенда да потисне егото си и да помогне треньора си само така можем да се спасим не винаги трябва да е титуляр за да си от полза.
    Само Локо а момчемца “ръководители” малко по тихо ,дела и пак дела и малко дайте от личните финанси!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker