бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивНационалиФутбол

Национал се върна в Ботев по-рано

Защитникът на Ботев (Пловдив) Радослав Терзиев се завърна по-рано от предвиденото от националния отбор. 21-годишният централен бранител ще пропусне гостуването на младежкия представителен тим на Люксембург (днес от 18:30 часа) поради наказание за натрупани жълти картони, след като получи третото си официално предупреждение при равенството 0:0 с Уелс в Стара Загора.

Терзиев се присъедини към съотборниците си в Ботев за началото на подготовката за гостуването на Лудогорец. Той обаче пропуска и двубоя в Разград поради санкция от два мача във вътрешното първенство.

“Канарчетата” стартираха седмицата без другите си трима национали – Милен Гамаков (U21), Радослав Апостолов и Кристиан Димитров (U19), които също се очаква да се присъединят към тима в следващите дни. След претърпяна операция с отбора не се готви и вратарят Валентин Галев, който ще се възстановява по индивидуална програма в следващите седмици.

Във вторник програмата на “канарчетата” включва две занимания. В първото от тях възпитаниците на Николай Костов бяха разделени на две групи. Самата тренировка също бе разделена на две части, като първата от тях премина във във фитнеса, след което играчите отработваха тактически елементи на терена.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker