Ботев ПловдивНационалиПловдивчаниФутбол

Националите на Ботев се изправят срещу Лукин в контролата срещу Румъния

Бившият централен бранител на Ботев Сърджан Лукин попадна в състава на Румъния за лагера на румънците в Анталия, който започва днес и завършва на 7-ми с контролата срещу България.

Националите също започнаха днес лагера си в Анталия, който също завършва на 7-ми с контролата срещу северните ни съседки. Като от Ботев в националния отбор бяха повикани Радослав Терзиев и Лъчезар Балтанов.

Лукин се засече с Радослав Терзиев в Ботев през лятото, младокът беше даван под наем в Раковски и през лятото се завърна при “канарчетата”. В 4-те мача, които изигра Лукин през лятото за Ботев 2 в Лига Европа и 2 в “А” група именно Радо Терзиев му беше резерва. Като двамата играха 20 минути на терена в двубоя от елита срещу Локомотив София, когато Лукин беше в центъра на защитата, а Терзиев влезе като резерва в 70-та минута на мястото на Милен Гамаков и заигра до края на двубоя на поста дефанзивен халф, а не като централен защитник.

Лукин не се засече с другия национал на Ботев Лъчезар Балтанов, който дойде малко по-късно в Ботев.

Лукин напусна Ботев в началото на август, като беше продаден на Стяуа. До момента централният бранител е записал 13 двубоя без попадение за Стяуа.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker