бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Напрежението расте! Lauta Army с официална покана към бултрасите за организиран бой – “жълто-черните” отказват!

Напрежението между агитките на Ботев (Пд) и Локомотив (Пд) преди 105-то пловдивско дерби може да прерасне в директна схватка. Двата отбора излизат днес на базата в кв.Коматево в среща от 10-ия кръг на Първа лига.

Няколко часа преди началото на двубоя феновете на “смърфовете” изпратиха покана към бултрасите, с която ги призовават към организиран бой. Според публикация в социалните мрежи, бултрасите са отказали подобен ръкопашен дуел.
Време е за Дербито на Пловдив! Подкрепи Ботев с коеф. от 2.30 от bet365 и вземи 100 лв. бонус за нови клиенти. Виж повече >>>

Тъй като мачът ще се проведе без публика, поради наказанието на Ботев (Пд), огромен брой полицаи са на крак из целия град в опит да предотвратят ексцесии.

Идеята на “Lauta Army” е била да се проведе организирана среща на специално определено място, за да не се притесняват жителите на град Пловдив.

Ето какво написаха крайните фенове на Локомотив (Пд) в фейсбук страницата Lauta Army:

Страхливци бяхте и страхливци си останахте! За кой ли път вече ни отказвате среща?! Преди бяха изпити, навехнати крачета, дъжд и какво ли още не, а за вчера какво беше оправданието ви! Това беше поредното ви “насиране” и то е документирано по телефона. Криете се като мишки, а когато евентуално ви намерим, се получава това от снимката отдолу – всичките ви жалки тарторчета с вдигнати ръце и викове “предавам се”.
Време е за Дербито на Пловдив! Подкрепи Локомотив с коеф. от 2.70 от bet365 и вземи 100 лв. бонус за нови клиенти. Виж повече >>>

Петно, което никога няма да изтриете от мизерното си съществуване!

Банда Горе Ръцете – страхливци без морал и достойнство, това сте вие, мишки!

Снимката, която феновете на Локомотив (Пд) публикуваха в интернет, е от миналогодишното дерби в Бургас. Тогава на АМ “Тракия” двете агитки влязоха в кратък ръкопашен бой. Поканата за по-голяма организирана схватка отстрана на феновете на “смърфовете” обаче отново бе отказана от бултрасите.

https://www.tribunaplovdiv.bg/стартови-състави-ботев-пд-локомотив/

Гладиаторска битка в пустошта

Гладиаторска битка в пустошта

Подобни

10 Коментара

  1. Селянин, страхливци сме били. Кога ще се спрете с Тея боища. Вървите с години след нормалните фенове в нормалните държави, които това го приживяха. Отидете в махалата, където биха учителя и да ви видим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker